Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Kunnallisvaalit päättyivät minun osaltani 162 ääneen ja pääsin valtuuston varasijalle. Kiitos kaikille äänestäneille jatketaan neljän vuoden päästä!

Puolue
Suomen Sosiaalidemokraattinen Puolue (SDP)

Motto
"Ote ei lipsu"

Mitä asioita ajan

- Liikunta elämänmittaiseksi matkaksi

- Ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa parannettava
- Panostetaan enemmän syyhyn, kuin seuraukseen

- Julkisenliikenteen hintoja laskettava käyttöasteen nostamiseksi

Puoluevalinta, miksi valitsin SDPn? Arvot/ kotikasvatus, olen työläisten kasvatti äiti ravintola-alalla koko työuransa ja isä (kouluttamaton) sekatyömies sanan oikeassa merkityksessä. Isälläni on ollut minun elinaikana varmaan 10 eri työtä kaikkea väliltä baarimikko- erityislastenkodinohjaaja. Äiti taas ollut samassa paikassa töissä koko työhistoriansa.

Työskentelen itse Päijät-Hämeen Liikunnassa ja Urheilussa yksilövalmentaja. Työtehtäviin kuuluu pitkäaikaistyöttömien työvalmentaminen, palkkatukityöpaikkojen järjestäminen ja työuran jatkopolun rakentaminen, ettei työntekijä työjaksonsa jälkeen päädy takaisin työttömäksi.

Minulle henkilökohtaisesti tärkeitä asioita ovat perhe, työ ja sen tekemiseen ja luomiseen kannustaminen, vanhemmat ihmiset ja heidän arvostaminen, nuoriso ja koulujärjestelmän tukeminen sekä jokaisen ihmisen liikkuminen ja hyvinvointi. Yllämainittuihin asioihin perustuen valitsin puolueekseni Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen.

Miksi lähdin ehdokkaaksi? Haluan vaikuttaa. Lahdessa on paljon hyviä asioita, mutta monessa asiassa on parannettavaakin. Minua henkilökohtaisella tasolla kiinnostaa ihmisten terveys ja liikunnallistaminen. Jokaisella ihmisellä pitää olla mahdollisuus liikkua ja harrastaa. En ymmärrä, kun puhutaan matalankynnyksen liikunnasta. Miksi pitää olla kynnys? Kävin aikoinaan vetämässä vapaaehtoisena palvelutalossa tuolijumppaa. Silloin huomasin, kuinka tärkeää on mahdollistaa jokaiselle omalla tasollaan olevaa aktiviteettia. Pidän parempana vaihtoehtona panostamista syyhyn, kuin seuraukseen. 

Ehdokkaaksi lähteminen ei ole mikään hetken päähänpisto vaan ensimmäiset muistikuvat kiinnostuksesta politiikkaa kohtaan juontavat juurensa yläasteen yhteiskuntaopintunnille.

 

Miksi juuri minut kannattaisi valita kunnanvaltuustoon?
Olen motivoitunut ja sitoutunut hoitamaan normaalien ihmisten asioita. Minuun voi luottaa ja tarkoituksenani on muuttaa päätösenteon ajattelutapaa enemmän syyhyn panostavaksi, kuin seuraukseen. Ennakointi ja ennaltaehkäisevä työ on tärkeää.
Mitä asioita haluat edistää tai ajaa tulevalla vaalikaudella?
Lähiliikuntapaikkoja pitää kehittää, julkistenpalveluiden yksityistäminen on estettävä, kevyenliikenteen väyliä pitää kehittää ja niiden kunnossapitoa parannettava Launeen perhepuiston ja Kisapuiston kehittäminen muun muassa jalkapallo, tekojäärata muut harrastusalueet, yleinen liikunnan edistäminen ja sen tukeminen.
Keventää julkisenhallinnon kuluja ja siirtää varoja parempiin palveluihin.
Tavoitteeni on säilyttää ja parantaa jokaisen urheilulajin harrastusmahdollisuuksia (uimahalli, Pippon-rata, palloiluhalli, tekojäärata jne)