Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Puolue
Suomen Sosiaalidemokraattinen Puolue (SDP)

Luottamustehtävät

- Lahden kaupunginvaltuuston varajäsen

- Lahden kaupungin Sivistyslautakunnan jäsen

Salpausselän Demarit johtokunnan jäsen

Motto
"Ote ei lipsu"

Mitä asioita ajan

- Liikunta elämänmittaiseksi matkaksi

- Ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa parannettava
- Panostetaan enemmän syyhyn, kuin seuraukseen

- Julkisenliikenteen hintoja laskettava käyttöasteen nostamiseksi

Puoluevalinta, miksi valitsin SDPn? Arvot/ kotikasvatus, olen työläisten kasvatti äiti ravintola-alalla koko työuransa ja isä (kouluttamaton) sekatyömies sanan oikeassa merkityksessä. Isälläni on ollut minun elinaikana ainakin 10 eri työtä kaikkea väliltä baarimikko- erityislastenkodinohjaaja. Äiti taas ollut samassa paikassa töissä koko työhistoriansa.

Työskentelen itse Päijät-Hämeen Liikunnassa ja Urheilussa yksilövalmentaja. Työtehtäviin kuuluu pitkäaikaistyöttömien työvalmentaminen, palkkatukityöpaikkojen järjestäminen ja työuran jatkopolun rakentaminen, ettei työntekijä työjaksonsa jälkeen päädy takaisin työttömäksi.

Minulle henkilökohtaisesti tärkeitä asioita ovat perhe, työ ja sen tekemiseen ja luomiseen kannustaminen, vanhemmat ihmiset ja heidän arvostaminen, nuoriso ja koulujärjestelmän tukeminen sekä jokaisen ihmisen liikkuminen ja hyvinvointi. Yllämainittuihin asioihin perustuen valitsin puolueekseni Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen.

Miksi? Haluan vaikuttaa. Lahdessa on paljon hyviä asioita, mutta monessa asiassa on parannettavaakin. Minua henkilökohtaisella tasolla kiinnostaa ihmisten terveys ja liikunnallistaminen. Jokaisella ihmisellä pitää olla mahdollisuus liikkua ja harrastaa. En ymmärrä, kun puhutaan matalankynnyksen liikunnasta. Miksi pitää olla kynnys? Kävin aikoinaan vetämässä vapaaehtoisena palvelutalossa tuolijumppaa. Silloin huomasin, kuinka tärkeää on mahdollistaa jokaiselle omalla tasollaan olevaa aktiviteettia. Pidän parempana vaihtoehtona panostamista syyhyn, kuin seuraukseen. 

Polittiikkaan lähteminen ei ole mikään hetken päähänpisto vaan useamman vuoden harkinnan tulos. Ensimmäiset muistikuvat kiinnostuksesta politiikkaa kohtaan juontavat juurensa yläasteen yhteiskuntaopintunnille.