Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Treenit on menneet hyvin Blogi

Posted 27.10.2015

Nojoo en lähde kehumaan kuinka hyvin treenit ovat menneet ja kertomaan niistä raastavista treeneistä joita olen syksyn pk kauden aikana tehnyt.

Kerron niistä asioista seiväshypyn lisäksi, jotka ovat tärkeä osa urheilijana ja ihmisenä kasvamista. Tärkein ja isoin juttu pääsin takaisin työelämään lokakuun alusta. Nykyään annan työpanokseni Päijät-Hämeen Liikuntaan ja Urheiluun ja Lahden Kortteliliigaan. Työnimikkeeni on Toimintakoordinaattori ja päävastuualueeni Korttelin tulospalvelu ja PHLU:ssa Urheilun unelmakuukausi ja ensivuoden esite. Olen pitänyt työstä ja työtehtävistäni ja olen päässyt hyvin sisään työyhteisöön. On hienoa, kuulua tiimiin ja tehdä jotain muutakin kuin urheilla. Samalla saan arvokasta työkokemusta ja luotua verkostoja tulevaisuudelle.

No mitäs muuta olen tehnyt? Pelannut kaukalopalloa, viimevuonna jo vähän opettelin pysymään luistimilla pystyssä. On uskomatonta, kuinka tällainen höntsä kaukis ja joukkueessa mukana olo piristää yksilöurheilijaa. Pakko sanoa, että en ole jäällä mikään Selänne, mutta yritän parhaani ja pelaan oman tasoni mukaan. Samalla kaukis kehittää monipuolisuuttani urheilijana, josta on aina hyötyä lajissa kuin lajissa. Tärkein vielä tähän liittyen on se, että tehoja on kertynyt kolmessa ensimmäisessä pelissä 2+1.

Kyllä vähän pitää seiväshypystäkin kirjoittaa. Aloitin pari viikkoa sitten valmentamaan Lahden alueella omaa seiväshyppy ryhmää. En ole päässyt valmentamaan sitten Turusta muuton, joten vihdoin. Olen aina sanonut, että jos tietää jotain tai on itse kantapäänkautta jotain oppinut se pitää jakaa omien mahdollisuuksien mukaan myös muille. Ei sitä suomalaista urheilua kehitetä eristäytymällä porukasta ja pitämällä tieto itsellään. Henkilökohtaisella tasolla valmennus on ollut aina lähellä sydäntäni ja jatkan sitä niin kauan kuin vain mahdollista.

Jos haluat saada tuoreimpia uutisia siitä, miten on mennyt kuvina, videoina ja kirjoituksina. Suosittelen sinua seuraamaan minua myös sosiaalisessa mediassa. Alla linkit Facebookkiin

https://www.facebook.com/Eemeli-Salomäki-pole-vaulter-142340422583180/

ja Instagramiin

https://instagram.com/eemelipv/?hl=fi