Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Hei, hei mitä kuuluu?

Posted 2.1.2017

Omat treenit

Moni on ihmetellyt, kun on nähnyt minut harjoittelemassa, että eikö minun pitänyt jo lopettaa? No tarkalleen ottaen kirjoitin 29.8.2016 näin ”Hyvin todennäköistä, että hyppään myös ensi vuonna, mutta silloin vain omaksi iloksi. Tulevaisuudessa oma seiväshyppy ura ei vain ole arvoasteikkoni yläpäässä.”

Olen harjoitellut jonkun verran parhaimmillaan harjoituksia on kertynyt viikkoon viisi, joten ei mistään kovasta rääkistä voida puhua. Harjoittelu on ollu voimapainotteista, mutta olen tehnyt erilajejakin kaikkea seiväshypystä- 3-loikka- aitajuoksu- kiekonheittoon jne.

Harjoittelu on ollut mahtavaa, kun on voinut harjoitella mitä vain. Ei ole tarvinnut asettaa rajoja määrälle, ei laskea seiväshyppy kertoja tai stressata liiallisesta-/liianvähäisestä-/tyhmästä harjoittelusta. 

Haluan kuitenkin kilpailla ja monessa lajissa. Katsotaan mitä saan aikaiseksi. Eniten olen ihastunut aitajuoksuun, ottelu kiinnostaa myös, pituushyppyä ja seiväshyppyä unohtamatta. Katsoin tuossa juuri kilpailukalenteria ja ainakaan vielä en laittanut kalenteriini yhtään kilpailua.

Kaukalopalloa pelaan edelleenkin joukkueessani Team Gutzy. Otin tavoitteekseni myös WPCn penkkipunnerruksen SM-kilpailut Juvalla 25.3.2017.

Työ

Sain jatkoa Päijät-Hämeen Liikunnasta ja Urheilusta, työtehtäväni pysyi samana LITTI-hanke ”Yksilövalmentaja” lisätietoa työstä löytyy täältä https://www.phlu.fi/litti-hanke/

Valmennus

Valmennussuhde Niko Koskisen kanssa jatkuu. Niko on parantanut harjoitteluaan ja on pääsemässä pikkuhiljaa kilpailukuntoon. Nikolla kävi viime kesänä ikävästi, kun hän halkaisi oikeankäden veneluun. Kuntoutus prosessi on vielä vaiheessa, mutta uskon Nikon kuntoutuvan hallikisoihin.

Valmennan joka tiistai seiväskoulua ja ohjaan Lahden Ahkeralaisia seiväshypyn saloihin.

Kunnallisvaaliehdokas Eemeli Salomäki lisätietoa tästä