Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

162 kertaa kiitos äänestäneille ja iso kiitos niille, jotka eivät päässeet äänestämään, mutta olivat hengessä mukana.

Posted 14.4.2017

Lähdin politiikkaan mukaan loppukesästä 2016, kun päätös aktiiviuran lopettamisesta iti mielessä. Ajattelin, että kunnallispolitiikka täyttää tyhjiön, jonka intohimoinen huippu-urheilu sydämeeni jättää. Kevään mittaan vaalityötyöstä tulikin minulle sydämen asia. Minusta oikeasti alkoi tuntumaan, jotta asioita voi muuttaa. Muuttaa niitä inhimillisempään suuntaan elämän jokaisella osa-alueella. Vaalityötä tehdessäni tapasin monta ihmistä, jotka jakoivat mielenkiintoni terveys, liikunta ja hyvinvointipalveluiden kehittämisestä ja pitivät ideologiastani panostaa päätöksenteossa enemmän syyhyin, kuin seuraukseen.

Ensimmäinen vaalilupaukseni oli järjestää Lahteen ilmaiset liikuntapaikat alle 16-vuotiaille ja erityisryhmille. Olin nyt ensimmäistä kertaa ehdolla ja jäin varasijalle se ei kuitenkaan lannista minua. Voisi luulla, että luovutan ja yritän uudelleen neljän vuoden päästä. Yritän kyllä uudelleen neljän vuoden päästä, mutta en vielä luovuta tällä valtuustokaudella. Haluan päästä Liikunta- ja kulttuurilautakuntaan, jotta voin pitää vaalilupaukseni ilmaisista liikuntapaikoista. Tiedän, että se vaatii työtä, mutta ne 162, jotka antoivat äänensä minulle ansaitsevat sen.  Minä itse ansaitsen sen.

Sitten urheiluun,

Olen tänä vuonna saavuttanut jo seitsemän SM-mitalia tänä vuonna.

  • Kultaa

    • M30 pituushyppy, 60m aidat ja 60m

    • Yleinen sarja alle 75kg RAW voimannosto ja penkkipunnerrus

  • Pronssia

    • Yleinen sarja 7-ottelu

    • M30 kuulantyöntö

Näiden lisäksi yleisen sarjan kahdeksas pituushypyssä ja 60m aitajuoksussa. Mitäköhän sitä loppuvuosi tuo tullessaan? Edelleen kauden päätähtäimeni on Kalevan kisat ja 10-ottelu, seiväs, pituus ja 110aj. Täydennetään lajeja, jos hyviä tuloksia sattuu syntymään.

Olen nyt harjoitellut epäsäännöllisen säännöllisesti ja tehnyt vähän kaikkea mihin aika on riittänyt. Olen osallistunut joihinkin treeneihin Nikon kanssa, mutta kuitenkin keskittynyt enemmän valmentamiseen. Yhdessä harjoitteleminen vielä tässä vaiheessa valmennussuhdetta luonnistuu hyvin, koska olen joillain osa-alueilla niin paljon edellä, että pystyn kirittämään Nikoa parempiin suorituksiin harjoituksen edetessä. Toivottavasti tulevaisuudessa on eri tilanne. Helpolla en harjoituksissa Nikoa meinaa ohitseni päästää.

Terveisin

Eemeli